Nemzetközi Gépkocsivezető

APA CE  Cece, Magyarország 16 ápr 2021

Állásajánlat leírása

Nemzetközi Gépkocsi vezető

Ömlesztet áruszállítás a környező országokba.

Olasz,Szlovén,Osztrák,Német,Cseh.

Telephely Cece

Hétvégék 95% ban itthon vannak.

Autógazda rendszer.

Keresnénk egy fő C+E kategóriával rendelkező sofőr kollégát, nyerges billenős szerelvényre azonnali kezdéssel. Nemzetközi viszonylat, de nem unió. Ha környékbeli vagy, szinte minden hétvége itthon . A telephelyünk Cece, kicsi cég vagyunk, autó gazda rendszerben. Saját autó parkolás megoldott zárt telephelyen, kamionnal haza menni csak különleges esetben (ha épp úgy esik útba), mert a pihenő időben ellenőrzés, szerviz van. Autópályán járunk, nincs fogyasztás miatti levonás, sem fixen előírt útvonal. Szeretnénk bízni abban, hogy Te is a cég érdekeit nézed, és igyekszel a munkát ennek megfelelően ellátni. A fuvarfeladatokat állandó megbízóknak végezzük.
Amit tőled várunk: képesség önálló döntéshozatalra, gyakorlat nemzetközi fuvarozásban, érvényes okmányok, leigazolható referencia, igényesség az elvégezett munkádra és magadra.

Kollégát keresünk, úgyhogy ha nem érdekel a lehetőség, kérlek ne vedd a fáradságot arra, hogy akár az autót, akár a hirdetést, akár ismeretlenül a céget méltasd, ha érdekel, próbáld ki

Tel: +36309775087

 

Cégnév: AP&A Investment Kft

Jelentkezem azonnal

Jelentkezés elküldése

2782 összes megtekintés, 3 ma Nyomtatás