Közösségi média iránymutatások

Moderáció a közösségi média csatornákon

1. MODERÁCIÓ

1.1 Tulajdonjog

A moderálást pillanatnyilag az ügyfélszolgálatunk végzi a marketing csapatunk támogatásával a következő iránymutatások alapján.
A felhasználóink és Facebook oldalunk követőinek kommentjei, visszajelzései maximum 2 napon belül megválaszolásra kerülnek.


1.2 Szabályzat

A közösségi média csatornáinkon közzétett kommentek vagy megjegyzések a magatartási kódexünk alapján lesznek moderálva.

2. MAGATARTÁSI KÓDEX

Elkötelezettek vagyunk egy tisztelet teljes közösség fenntartásában és a gépkocsivezetők valamint a fuvarozó vállalkozások kapcsolatának előmozdításában. Kérjük, tartsd szem előtt a következőket kommenteléskor:

a) Tisztelet

Kérlek, legyél udvarias, beleértve a többi kommentelőt, a csatorna tulajdonosát és partnereit is. Ne feledd, hogy valódi emberek olvassák észrevételeidet.

b) Biztonság

Úgy véljük, hogy kommunikációs csatornáink biztonságos helyet kell, hogy biztosítsanak a Soforallas.com-al és a közösség többi tagjával való kommunikációhoz. Mint ilyen, minden gorombaság, sértés, gyűlölet, ellenségeskedés és rasszizmussal kapcsolatos megjegyzések, kommentek törlésre fognak kerülni.

c) Felelősség

Semmi esetre sem tekinthető a közösségben közzétett tartalom a Soforallas.com tulajdonában lévő jóváhagyásnak, tagságnak vagy személyes nézetnek. Az ezen csatornákon közzétett tartalom kizárólag a kommentelő személy nézetét, véleményét és felelősségét tükrözi, és nem feltétlenül tükrözi a Soforallas.com véleményét.

d) Moderáció

A Soforallas.com fenntartja magának a jogot arra, hogy felülvizsgálja, moderálja, módosítsa vagy törölje a közösségben közzétett megjegyzéseket. A Soforallas.com nem engedélyezi a spam, zaklatás, írásos támadás, sértés, közönségesség bármilyen formáját.

e) Tevékenyég és válasz

A Soforallas.com fenntartja magának a jogot a közösség kezelésére és moderálására saját forrásai és ütemterve alapján. Időnként megtörténhet, hogy a Soforallas.com nem lesz képes időben reagálni olyan tartalom eltávolítására, amely sérti a fent felsorolt kifejezéseket. A Soforallas.com semmilyen felelősséget nem vállal a közösségi tagok által közzétett megjegyzésekért, nyilatkozatokért.

f) A meg nem felelés következményei

A magatartási kódex betartásának elmulasztása a közösségből való kizárást vagy megszüntetést eredményezhet.

3. HANGVÉTEL ÉS NYELVEZET

Kedves, barátságos és udvarias hangvételt használunk;
Minden megjegyzésünk a tegező hangvételt használja (kivéve, ha a megjegyzést a felhasználó magázva küldte);