Silo Állások

 1. Belföldi silós kamionsofőr állás

  GLOBALU CE Kunszállás, Magyarország

  Silós liszt szállításra keresek gépkocsivezetőt a kunszállási malomhoz. Belföldi munka napi bejárással, otthon alvással.   Jelentkezés a megadott telefonszámon +36306206610 munkaidőben, vagy fényképes önéletrajz küldésével…

  További információ

  10 máj 2021
 2. Belföldes cementszállító kamion Vác

  Koda-Trans Kft. CE Bárhol

  Cementszállító kamionra keresünk megbízható,munkájára és munkaeszközére igényes gépkocsivezetőt. – Feladat Vác térségéből történő kiszállítások bonyolítása. – Járműveink napi szinten Vácról indulnak, és érkeznek vissza. Elvárás….

  További információ

  6 máj 2021
 3. Budapest, Székesfehérvár, Tatabánya, Győr környékéről keresünk C+E kategóriával rendelkező TAPASZTALT gépjárművezetőket. Silós nyerges gépjárműszerelvényre, napi, kétnapi, heti bejárással, poranyag szállítási munkára. Jellemzően Szlovákíából és Csehországból magyarországi lerakóhelyekre….

  További információ

  3 máj 2021
 4. Bővülő feladataink és járműparkunk igénye szerint, cementszállító kamionokra várjuk kamionsofőrök jelentkezését. A feladat a váci DDC cementgyárból történő kiszállítások bonyolítása. Gyakorlat előny, de a tartálykamionokban…

  További információ

  28 ápr 2021
 5. Cégünk, a Révész Trans Kft. Téged keres, ha: Kamionoztál már. Ha szeretnél kamionozni, és meg van hozzá a jogsid. Ha szereted magad új feladatokban kipróbálni….

  További információ

  20 ápr 2021