Nemzetközi gépkocsivezető – SLC Transport, Tata

SLC Transport CE jogosítvány  Tata, Magyarország 20 máj 2023

Állásajánlat leírása

Nemzetközi gépkocsivezető vagy? A jövőd is fontos a jelen mellett? FLOTTA BŐVÍTÉS MIATT 30 éve nemzetközi árufuvarozással foglalkozó vállalkozáshoz magas bérezéssel és kiemelt bejelentéssel NEMZETKÖZI GÉPKOCSIVEZETŐKET KERESÜNK 40t-s NYERGES SZERELVÉNYRE TATAI TELEPHELYÜNKRE

Szerződött munkáinkhoz és állandó fix partnereink rugalmasabb kiszolgálása érdekében nemzetközi gépkocsivezetőket keresünk.

Célunk, hogy ebben a nehéz gazdasági helyzetben is elégedett legyen mindenki. A megbízóink, a vállalkozás és a gépkocsivezetők is.

A flotta fiatal, többségében garanciális Mercedes vontatókból és SCHMITZ/Berger pótkocsikból áll egész Európát lefedő szervizhálózattal.Az oda-vissza fuvarok miatt Tatai telephelyünk 30-50 km-es körzetéből várjuk a jelentkezéseket.

Korrekt bérezéssel várjuk leendő kollégáinkat, mely magában foglalja a bejelentett bért, az évenként kétszeri prémiumot (amit átlagos munkavégzéssel is meg lehet szerezni) aminek része a hűség prémium is.

Jelenlegi béreinket km-re vetítve kollégáink átlagosan 60-65 ft/Km-re jönnek ki a munkában töltött idő arányában (munkától függően meghaladhatja a 900.000 forintot is). Az ideális bejárási távolság Tatai telephelyünktől 20-40km, de a távolabbról bejáró kollégák egyedi megbeszélés alapján megállapodott munkarendben is dolgozhatnak.

Ha szeretnél családias csapatban dolgozni, jelentkezz hozzánk! Jelentkezéskor 1-2 év tapasztalat előnyt jelent.

 

Email: info@slctransport.hu Telefonon:  +36 20 9414 777

 

 

Jelentkezéskor kérlek említsd meg, hogy a soforallas.com-on láttad a hirdetést! 

Cégnév: 2890 Tata

 

 

Jelentkezem azonnal

Jelentkezés elküldése

37614 összes megtekintés, 18 ma Nyomtatás