Nemzetközi gépkocsivezető – SLC Transport, Tata

SLC Transport CE jogosítvány  Tata, Magyarország 22 szept 2023

Állásajánlat leírása

Nemzetközi gépkocsivezető vagy? A jövőd is fontos a jelen mellett? FLOTTA BŐVÍTÉS MIATT 30 éve nemzetközi árufuvarozással foglalkozó vállalkozáshoz magas bérezéssel és kiemelt bejelentéssel rövid és közepes nemzetközis fuvarokhoz NEMZETKÖZI GÉPKOCSIVEZETŐKET KERESÜNK 40t-s NYERGES SZERELVÉNYRE TATAI TELEPHELYÜNKRE

Szerződött munkáinkhoz és állandó fix partnereink rugalmasabb kiszolgálása érdekében nemzetközi gépkocsivezetőket keresünk.

Rövid nemzetközi fuvarok esetében minden hétvége, továbbá minden másnap éjszaka is itthon tölthető.

Célunk, hogy ebben a nehéz gazdasági helyzetben is elégedett legyen mindenki. A megbízóink, a vállalkozás és a gépkocsivezetők is.

A flotta fiatal, többségében garanciális Mercedes vontatókból és SCHMITZ/Berger pótkocsikból áll egész Európát lefedő szervizhálózattal.Az oda-vissza fuvarok miatt Tatai telephelyünk 30-50 km-es körzetéből várjuk a jelentkezéseket.

Korrekt bérezéssel várjuk leendő kollégáinkat, mely magában foglalja a bejelentett bért, az évenként kétszeri prémiumot (amit átlagos munkavégzéssel is meg lehet szerezni) aminek része a hűség prémium is.

Jelenlegi béreinket km-re vetítve kollégáink átlagosan 64-70 ft/Km-re jönnek ki a munkában töltött idő arányában (munkától függően meghaladhatja a 1.000.000 forintot is). Az ideális bejárási távolság Tatai telephelyünktől 20-40km, de a távolabbról bejáró kollégák egyedi megbeszélés alapján megállapodott munkarendben is dolgozhatnak.

Ha szeretnél családias csapatban dolgozni, jelentkezz hozzánk! Jelentkezéskor 1-2 év tapasztalat előnyt jelent.

 

Email: info@slctransport.hu Telefonon:  +36 20 9414 777

 

 

Jelentkezéskor kérlek említsd meg, hogy a soforallas.com-on láttad a hirdetést! 

Cégnév: 2890 Tata

 

 

Jelentkezem azonnal

Jelentkezés elküldése

43386 összes megtekintés, 21 ma Nyomtatás