A SZAM SPED Kft. napi bejárós munkavégzésre munkatársat keres Nagykátára

SZAM SPED Kft. CE jogosítvány  Nagykáta, Magyarország 14 máj 2024

Állásajánlat leírása

NAPI BEJÁRÓS MUNKAREND

Nagykátai indulással és érkezéssel

 

A SZAM SPED Kft. csapata tárt karokkal vár, ha:

  • gyakorlott teherautó-vezető, kamionsofőr vagy,
  • a béred mellett a klímás és fűthető, tiszta jármű, a fizetett szabadság, a magán-egészségügyi ellátás és az egyéb juttatások is fontosak számodra.

Családias hangulatú szállítmányozó cég vagyunk. Nagy hangsúlyt fektetünk a vállalati kultúrára. Arra törekszünk, hogy biztonságos, szórakoztató és együttműködő munkakörnyezetet teremtsünk a munkatársaink számára.

EZÉRT SZERETSZ MAJD NÁLUNK NAPI BEJÁRÓS MUNKARENDBEN DOLGOZNI

Magától értetődő előnyök: fizetett szabadság és betegszabadság, magán-egészségügyi ellátás, cafeteria,  biztonságos parkolási lehetőség.

Függetlenség és kényelem: töltsd a napod nagy részét az úton, rendszeresen karbantartott, biztonságos, fiatal járművek (SCANIA, DAF, FORD) volánja mögött.

Csapatkörnyezet: vidám, pörgős és támogató vállalati kultúra, szórakoztató és összetartó munkakörnyezet, ahol a sofőrök inkább családtagnak érzik magukat, mint munkatársnak, beosztottnak.

Tisztelet és megbecsülés: az elvégzett munkáért folyamatos szakmai, illetve személyes támogatás.

EZÉRT CSERÉBE MINDÖSSZE ANNYIT VÁRUNK, HOGY:

  • megbízhatóan rendelkezésre állj a munkaszerződésben foglaltak szerint
  • igényes legyél önmagadra és a munkádra,
  • pontosan, határidőre és biztonságosan teljesítsd a fuvarfeladatokat.

Mit gondolsz, menni fog?

LÉGY RÉSZESE A SIKERÜNKNEK!!

Szeretünk sikeresek lenni. Lételemünk, hogy eljuttassuk a ránk bízott rakományokat a kiindulási ponttól a rendeltetési helyükre, kifogástalan minőségben, gyorsan és biztonságosan. Amikor elvállalunk egy megbízást, azt minden esetben magas színvonalon és versenyképes áron biztosítjuk az ügyfeleknek. Ha szeretnéd kivenni a részed ebből a kalandból, akkor már csak egy dolgod van.>>>

Jelentkezz a napi bejárós gépkocsivezető állásra itt és most!

 

Ha el tudod képzelni a jövőd a SZAM SPED Kft. teljes értékű csapattagjaként, akár azonnali munkába állással, jelentkezz a +36-30-255-8251-es telefonszámon, vagy küldj egy fényképes bemutatkozó e-mailt a rusznyak.laszlo@szamsped.hu e-mail-címre.

 

 

Jelentkezéskor kérlek említsd meg, hogy a soforallas.com-on láttad a hirdetést! 

Cégnév: SZAM SPED Kft.

Ha el tudod képzelni a jövőd a SZAM SPED Kft. teljes értékű csapattagjaként, akár azonnali munkába állással, jelentkezz a +36-30-255-8251-es telefonszámon, vagy küldj egy fényképes bemutatkozó e-mailt a rusznyak.laszlo@szamsped.hu e-mail-címre.

Jelentkezem azonnal

Jelentkezés elküldése

1811 összes megtekintés, 84 ma Nyomtatás