Gépkocsivezetőt keresünk térségünkből

mtranszhu CE  Szalkszentmárton, Magyarország 13 okt 2020

Állásajánlat leírása

Állásajánlat
Mészáros Sped Kft

Tisztelt Gépkocsivezető !

Egy jó gépkocsivezetőt keresek a közeli térségből ,belföldi és szomszéd ország viszonylatára/napon belül járhatók a feladatok, /esetenként egy-egy autóban alvás elő fordulhat  hetente 1-2 szer/, C,E kategóriás jogsival,akár szóló rolóponyvás vagy nyergesautóval történő hét közbeni munkavégzésre .

Ajánlom először is gyakorlattal rendelkező /min 5-8-év C-E/, pontos a megadott időpontokat betartó, viszonylatot ismerő tapasztalt, dohányzás mentes, alkoholtól, drogoktól nem függő, szabályokat betartó gépkocsivezetőnek, aki raklapos,vagy vas száll anyag rögzítését ismeri.

A pályadíjak utólag fizetős készülékekkel kerülnek levonásra,a működésükre kell figyelni az út során/kivéve Sk/

A munkavégzés nem megerőltető,változó időpontokban /nem 8-16h-ig/ kényelmesen kivitelezhető a szabályokon belül, rendeléstől függően lehet kisebb szóló és 24t autóval kell épp fuvarba menni .

Általában augusztusban lazíthatunk, természetesen karácsony előtt leállunk.

Elvárás a tisztaság ,pontos elszámolás a járat költségeivel, és okmányaival,rá bízott eszközzel,árukkal gondos gazdaként bánjon és indulásra készen álljon le vele.Kíméletes és gazdaságos vezetés az autónak szabályoknak megfelelően.

Elvárt a megfelelő tisztes hangnemű kapcsolat tartás, mind a kollégákkal és a járat során kapcsolatba kerülő személyekkel, ingerlékeny mindenre hisztis, nem gerinces pilótából nem kérünk!!!

A heti munkanapok száma változó 4-5, tehát akár nyugdíjas kollégával is szívesen dolgozunk ,igényed szerint a munka napok száma növelhető, de elsődleges fő megbízóink kiszolgálása.

A fizetés utalással történik a megadott bankszámlára törvény által előírt időre 10-ig,Szép kártyádat fel- fel töltsük igényeid és lehetőségünk szerint előírásoknak megfelelve.

A havi szinten fizetésként kereshető összeget, érdeklődésedkor elmondom vagy elmondod, amennyiben érdekesnek látod kérdez bátran!

Jelentkezés ,során rövid életrajz a múltról és korábbi gyakorlati helyekről, milyen távra tervezel, mennyit szeretnél keresni az állás betöltésével, ezt kérem megadni .

Köszönöm ha elolvastad !

Jelentkezés , mtranszhu@gmail.com

0036-30-5253799

 

Jelentkezem azonnal

Jelentkezés elküldése